aboutus

CHENGDU CHUANGRONG TRADING CO.,LTD

CHENGDU CHUANGRONG TRADING CO.,LTD CHENGDU CHUANGRONG TRADING CO.,LTD CHENGDU CHUANGRONG TRADING CO.,LTD CHENGDU CHUANGRONG TRADING CO.,LTD CHENGDU CHUANGRONG TRADING CO.,LTD
1 2 3 4 5
Type Business: Fabrikant
Handelsmaatschappij
Grote Markt: Wereldwijd
Merken: Cr
Jaarlijkse omzet: 12 millions-15 millions
Opgericht Jaar: 2005
Export pct: 30% - 40%
Ongeveer ons
Inleiding

CHUANGRONG werd opgericht in 2005. Zijn leiding in de professionele productie van HDPE Pijpen, Montage & Kleppen, PPR-Pijpen, Montage &Valves, pp-compressiemontage, en verkoop van de Plastic machines van het Pijplassen, Pijphulpmiddelen, de Klem van de Pijpreparatie etc.

De opdracht van CHUANGRONG voorziet verschillende klanten van perfecte one-stop oplossing voor de plastic producten van het pijpsysteem. Het is zeer beroemd voor zijn goede dienst en kwaliteit in HDPE en PPR-pijpindustrie in China en internationale markt.

CHUANGRONG is een aandeelonderneming die zich in de installatie van R&D, van de productie, van de verkoop en van de techniek van nieuw-type plastic pijpen en montage specialiseert. Het bezat vijf fabrieken in china.it is één van de grootste fabrikant en de leverancier van plastic pijpen en montage in China. Voorts bezit het bedrijf meer 100 productielijnen van de reeksenpijp die bij binnenlands en in het buitenland, 200 reeksen van het materiaal van de montageproductie geavanceerd zijn. De productiecapaciteit bereikt meer dan 100 duizend ton.

CHUANGRONG bezit volledige opsporingsmethodes met allerlei geavanceerd opsporingsmateriaal om de kwaliteitscontrole in alle processen van grondstof aan afgewerkt product te verzekeren. Alle producten stemmen met ISO en ENGELSE norm overeen die door ISO9000-2008, Ce, BV, SGS, WRAS wordt goedgekeurd.

CHUANGRONG heeft een uitstekend personeelsteam met rijke ervaring. Zijn hoofd is Integriteit, Professioneel en Efficiënt. Het heeft zakelijke relatie met meer dan 60 landen en streken in de relatieve industrie gevestigd. Zoals Verenigde Staten, Chili, Guyana, de Verenigde Arabische Emiraten, Saudi-Arabië, Indonesië, Maleisië, Bangladesh, Mongolië, Rusland, Afrika etc.

CHUANGRONG levert altijd de beste producten en de prijs voor klanten. Het geeft klanten goede winst om hun zaken met meer vertrouwen te ontwikkelen. Als u in onze bedrijf en producten geinteresseerd bent, gelieve te aarzelen niet om ons voor verdere informatie te contacteren.

Geschiedenis

        

JAAR BESCHRIJVING OPMERKINGEN
1998 WETTELIJKE GEVONDEN REPRESENTATIV (MR.FU) GEVESTIGDE HDPE PIPE&FITTINGFACTRORY
SENPU-PIJPco., LTD
2003 SAMENWERKING MET RITMO SAMENWERKING
2005 WETTELIJKE GEVONDEN REPRESENTATIV (MR.FU) IMPORT&EXPORT ZAKEN
CHUANGRONG CO., LTD
2006 HET PROJECT VAN DJAKARTA, INDONESIË OVERZEE PROJECT
2007 HET PROJECT VAN LUANDA, ANGOLA OVERZEE PROJECT
2008 WETTELIJKE GEVONDEN VERTEGENWOORDIGER (MR.FU) GEVESTIGDE PPS VEZELfabriek
UNFIRE-CO. VAN HET POLYMEERmateriaal, LTD
2010 DHAKA, HET PROJECT VAN BANGLADESH OVERZEE PROJECT
2014 HET PROJECT VAN SAUDI-ARABIË OVERZEE PROJECT
2016 WETTELIJKE GEVONDEN VERTEGENWOORDIGER (MR.FU) DE GEVESTIGDE FABRIEK VAN HET POLYMEERmateriaal
MATERIEEL DE TECHNOLOGIEco. VAN PLETON, LTD
2017 HET PROJECT VAN DE MALDIVEN OVERZEE PROJECT
2018 PROJET VAN NICARAGUA OVERZEE PROJECT
2019 MONGOLIË, PROJECT OVERZEE PROJECT

Dienst

Onze diensten Ons team namen vanaf 1998 met vindingrijke ervaring en de goede dienst toe. Wij kunnen algemene oplossingen voor plastic pijpsysteem aanbieden, en kunnen ingenieurs naar buitenlandse technologie en installatieinstructies sturen. Onze dienst is voor klanten door het project om het volledige proces en technologie raadplegen te verstrekken. Onze deskundigheid omvat voorbereiding van technische tekeningen en verwante documenten die producten inschrijven, en door de naadloze integratie van middelen zodat de werknemers de professionele kennis en de vaardigheden hebben om u van een volledige reeks plastic pijpproducten en diensten te voorzien om aan al uw behoeften te voldoen.

Onze commitmentCHENGDU CHUAGNRON heeft een professioneel technisch team van Kwaliteitssupervisie in voorproductie, zal het team van de kwaliteitssupervisie strikt de kwaliteit van grondstoffen controleren die in het productieproces worden gebruikt, zal het team van de kwaliteitssupervisie ervoor zorgen dat de productieprocessen aan de vereisten van de standaardfabriek, post-productie voldoen, kwaliteitscontroleteam dat naar de fabriek wordt gestuurd de inspectie van plastic pijp verder proces te controleren om ervoor te zorgen dat elk van de producten uitstekende kwaliteitsproducten is.

Ons Team

Wij bieden algemene oplossingen voor Plastic Pijpsysteem met aan concurrerend R&D en grote OEM productiecapaciteit om aan de speciale eisen van de klant te voldoen.

De professionele Technische ondersteuning Ons team nam vanaf 1998 met vindingrijke ervaring toe die allen kan beantwoorden u vraagt en u voor het documentenwerk bijstaat. Wij hebben dertig professionele technische personeel.

De doeltreffende Dienst Ons team nam vanaf 1998 met vindingrijke ervaring en de goede dienst toe. Wij zijn bereid uw vereiste op elk ogenblik te antwoorden.

Internationale Dienst in Singapore en Maleisië

 

China CHENGDU CHUANGRONG TRADING CO.,LTD Bedrijfsprofiel 0

Contactgegevens